راهبند هوشمند
راهبند هوشمند دارای سنسور های مافوق صوتی است که این واحدها قادر به پایین آوردن راهبند اهرمی می باشند.
راهبند هوشمند دارای سنسور های مافوق صوتی است که این واحد کنترل سنسورهای مافوق صوتی که قادر به پایین آوردن راهبند اهرمی می باشند. شما بارها این مدل از راهبند ها را احتمالا مشاهده نموده اید، راه بند های مافوق صوتی، تقریبا در تمامی قسمت ورودی و خروجی پارکینگ های بزرگ و پارکینگ های سازمان ها و ادارات بزرگ مشاهده نموده اید.
معمولا تمامی این دست از پارکینگ ها بوسیله راهبندهای اهرمی ای کنترل می شوند که مدار و سیستم هدایت آن ها همواره یا در اکثر اوقات به یک سیستم کنترل ما فوق صوتی متصل خواهد شد.
راهبند های دارای سنسور مافوق صوتی
راهبند های مافوق صوتی همیشه به این صورت کار می کنند و برنامه ریزی می شوند تا به هیچ خودرویی اجازه تردد در مواردی به غیر از شرایط معمول و مجاز از مسیر مورد نظر تردد ننمایند.
این سیستم بهترین وسیله برای کنترل معابر بخصوص قسمت های ورودی و خروجی پارکینگ ها است تا بتوان به وسیله آن سطح امنیت را تا میزان بسیار زیادی بالا برد. این سیستم بوسیله سیستم ما فوق صوتی خود می تواند تردد هر نوع خودرو یا هر وسیله ای را کنترل نموده و هیچ گاه به مدل خودروی در حال تردد و یا رنگ آن نیز توجه نخواهد داشت. (یکی از مزایای آن این می تواند باشد که در آن خبری از پارتی بازی نخواهد بود). بنابراین کل محیطی که برای آن از این سیستم کنترل ما فوق صوتی قصد داریم استفاده نماییم می تواند تحت کنترل در آمده و دیگر خیال شما می تواند تا حد زیادی از بروز اشتباهات سهوی و عمدی در این چهارچوب راحت باشد.
نصب سیستم های کنترل راهبند مدل مافوق صوتی
این سیستم های کنترل مافوق صوتی یا همان راه بند های مافوق صوتی همواره دارای شیوه نصبی بسیار ساده و آسان بوده و تقریبا هر فردی با کمترین میزان اطلاعات می تواند به راحتی آن را نصب و راه اندازی نماید. شما به راحتی و با کمترین هزینه می توانید آن را در قسمت ورودی پارکینگ منزل خود نیز نصب نمایید.
نصب راهبند های متوالی یا پر تعداد در محدوده ای کوچک
در صورتی که قسمت دارید تا از چندین راهبند بصورتی موازی یا دیگر یا حتی به صورتی نزدیک به یکدیگر استفاده نمایید، کمی ماجرای نصب آن ها پیچیده تر نیز خواهد شد. البته زیاد نگران این مسئله نباشید، شما به راحتی می توانید با همزمان سازی و هماهنگ سازی این سیستم ها با یکدیگر به راحتی همگی را به هم متصل کرده و از خطر تصادف و یا عدم هماهنگی آن ها به میزان بسیار زیادی جلوگیری نمایید.
طرز بستن راهبند کنترل محدوده با استفاده از مافوق صوتی
در هنگام بستن این مدل از راه بند ها چند نکته حائز اهمیت می باشد، اول این که زمانی که راهبند در جای خود قرار گرفت و سیستم متصل گردید، باید آن ها یعنی راه بند ها را با سنسورهای مافوق صوت هر یک از آن ها هماهنگ نمایید. پس از نصب یک سیستم و هماهنگ سازی راهبند مورد نظر با سیستم کنترل ما فوق صوت آن، به سراغ مانع بعدی می رویم. در این میان موضوع دیگری نیز اهمیت پیدا می کند و آن این که باید میان دو راهبند دارای سیستم کنترل ما فوق صوتی، حتما مقداری فاصله معین رعایت گردد.
طرز چیدن و هماهنگ سازی دو مانع دارای سیستم کنترل مافوق صوت با یکدیگر
در این حالت، یعنی در صورتی که بخواهیم دو راه بند را با یکدیگر هماهنگ سازیم، نکته مهم در نظر گرفتن فاصله آن ها با یکدیگر و در ضمن آن مراعات زاویه های مناسب بین آن ها، مثلا در صورتی که شما راه بند اولی را متصل ساخته و تمامی تنظیمات آن را به انجام رسانیدید، نوبت به نصب راه بند دوم می رسد، راهبند دوم حتما باید قبل از هر چیز در فاصله ای مناسب با راهبند اولی قرار داده شود.
این فاصله نباید از حدی مشخص بیشتر شده و صد البته از حدی مشخص نیز به هیچ عنوان نباید نزدیک تر قرار گیرد. نکته ای که در این جا ذکر آن لازم می باشد، عنوان این مطلب است که راهبند های دارای سیستم کنترل ما فوق صوتی، هم لازم است هیچ ارتباطی با زمین نداشته و در عین حال نیز طی زاویه ای مشخص و هماهنگ با یکدیگر باز و بسته گردند. در واقع زاویه باز شدن و حالت بسته آن ها به هیچ عنوان نباید با زمین برخوردی را داشته باشد.
تغییرات هوا بر روی راهبند
بیاد داشته باشید که قوانین فیزیکی بر تمامی موارد و اشیا می توانند تاثیر گذار باشند. برای مقابله با این رویداد و یا کاهش میزان آسیب های احتمالی ناشی از آن، تنها راه ممکنی که پیش روی ما وجود دارد، بکارگیری تمهیداتی خاص است تا بتوان از طریق آن ها شدت میزان آسیب ها را به حداقل ممکن رسانید.
همگی ما از قوانین انبساط و انقباض بخصوص در جامدات آگاه می باشیم. به زبان ساده این مطلب را باید به این صورت توضیح داد که همواره جامدات که در معرض تغییرات دمایی زیاد می باشند، در فصل زمستان که هوا سرد است، مولکول ها به یکدیگر نزدیک تر گردیده و به این ترتیب باعث انقباض جامد مخصوصا فلز ها یا پلاستیک های اشبا شده می گردند.
راهبند ها نیز معمولا از جنس پلاستیک اشباع شده ساخته شده و می توانند در فصل زمستان منقبض گردند. در فصل تابستان درست برعکس این اتفاق رخ می دهد، یعنی با گرم شدن هوا، مولکول ها نسبت به حرارت هوا واکنش نشان داده و از یکدیگر بتدریج دور می گردند. این دور شدن مولکول ها از یکدیگر سبب ایجاد مقداری افزایش طول یا اندازه گردیده و باعث بوجود آمدن انبساط خواهند شد.
تاثیر انقباض و انبساط بر روی راهبند های دارای سیستم کنترل ما فوق صوت
از آن جایی که در قسمت قبلی عنوان شد، لازم است، تا میزان زاویه بلند و کوتاه شدن اهرم متحرک راه بند، بخصوص راهبند های دارای سیستم کنترل ما فوق صوتی، بشدت رعایت گردد. باید زاویه خاصی ای برای بلند شدن و نشستن آن ها در نظر گرفته شود، باید دقت نمود که در هنگام بسته شدن هیچ گاه به زمین برخورد نداشته باشد.
حال برای مثال می توانیم این نمونه را قید نماییم، هنگامی که در فصل زمستان پدیده انقباض رخ داد، ممکن است از میزان طول میله یا اهرم راهبند کاسته شدن و در کنار آن نیز از مقدار طول محل قرار گیری اهرم نیز کاسته گردد، این اتفاق می تواند موجب عدم قرار گیری آن ها در فصل زمستان بر روی یکدیگر شده و احتمال برخورد با زمین اهرم راه بند را افزایش خواهد داد.
به این ترتیب برای جلوگیری از وقوع این اتفاق شما باید تمامی شرایط را از پیش در نظر گرفته و تمهیداتی را برای آن اندیشیده باشید. معمولا برای جلوگیری از این کار، اندازه های خاصی ای را با فواصلی مشخص در نظر می گیرند که در صورت انقیاض و یا وقوع انبساط، شرایط فیزیکی راهبند دارای سیستم کنترل ما فوق صوتی بر هم نخورده و به راحتی در تمامی شرایط در جای خود قرار گیرند. به این ترتیب در تمامی شرایط آب و هوایی این راه بند مورد نظر کار خود را به خوبی به انجام رسانیده و در بهترین شرایط ممکن به فعالیت خود ادامه خواهد داد.